Noord-Brabant archive

Niels uit Hazerswoude-Dorp wint 25.000 euro bij de VriendenLoterij

Winaars Noord-Brabant

Een grote verrassing voor Niels uit Hazerswoude-Dorp. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Niels werd verrast in Stadion Feijenoord met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman. 

Lees meer

Shirley uit Boxmeer wint 25.000 euro bij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een grote verrassing voor Shirley uit Boxmeer. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Shirley werd onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes.

Lees meer

Jack uit Halsteren wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Noord-Brabant Winaars

Een grote verrassing voor Jack uit Halsteren. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Jack werd onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman. 

Lees meer

Harm uit Sprang-Capelle sleept 16.000 euro in de wacht bij VriendenLoterij Miljonairs

Noord-Brabant

Zojuist was in VriendenLoterij Miljonairs bij RTL 4 te zien hoe Harm uit Sprang-Capelle plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Harm speelde in de derde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.  

Lees meer

Jeannie uit Herpen wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Winaars Noord-Brabant

Een grote verrassing voor Jeannie uit Herpen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Jeannie en haar man Henk werden onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh in het Philips Stadion in Eindhoven. 

Lees meer

Gerry uit Heeze wint 25.000 euro bij VriendenLoterij

Noord-Brabant Winaars

Een grote verrassing voor Gerry uit Heeze. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. VriendenLoterij ambassadeur overhandigde de cheque onlangs aan Gerry.  

Lees meer

VriendenLoterij steunt RTV Quirijn uit Tilburg met 5.000 euro

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor RTV Quirijn uit Tilburg! De tennisvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. RTV Quirijn gaat het geld gebruiken om de jeugd uit de buurt meer in beweging te krijgen en kennis te laten maken met tennis.

Lees meer

Steuntje in de rug voor DSV Sway of Life uit Maren-Kessel dankzij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor DSV Sway of Life uit Maren-Kessel! De dansvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. DSV Sway of Life gaat het geld gebruiken om rokkostuums voor de heren aan te schaffen. 

Lees meer

Frans uit Ulvenhout wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een grote verrassing voor Frans uit Ulvenhout. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Jamai reikte de cheque onlangs aan Frans en zijn vrouw Maggie uit.      

Lees meer

Ruim 1,2 miljoen euro van VriendenLoterij voor Noord-Brabantse musea

Noord-Brabant

Goed nieuws voor drie Noord-Brabantse musea! Zij ontvangen ieder een schenking van de VriendenLoterij. Van Abbemuseum, Het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum Breda ontvangen in totaal ruim 1,2 miljoen euro. Een zeer welkome financiële opsteker na een zware coronaperiode. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2021 met een bedrag van bijna 134 miljoen euro bijdragen aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.  

Lees meer

VriendenLoterij verrast Stedelijk Museum Breda met cheque 400.000 euro

Noord-Brabant

Mooi nieuws voor het Stedelijk Museum Breda. De VriendenLoterij verraste directeur Dingeman Kuilman van het museum gisteren met een cheque van 400.000 euro. Het museum gaat de bijdrage gebruiken om een tentoonstellingsreeks over Breda en de Nassaus te realiseren. De reeks wordt met diverse erfgoedlocaties in de stad verbonden is en dient zo als startpunt voor een uitgebreid stadsprogramma. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2021 bijna 134 miljoen euro schenken aan cultuur en welzijn in Nederland.

Lees meer

Lies uit Schijndel wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Noord-Brabant Winaars

Een grote verrassing voor Lies uit Schijndel. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Lies werd onlangs door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman verrast met de cheque.

Lees meer

DRAFT - hier titel invullen

Noord-Brabant

hier lead (inleiding) invullen 

Lees meer

Voetbalvereniging S.J.V.V. uit Deurne zet stap richting ‘groene’ club dankzij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging S.J.V.V. uit Deurne! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. S.J.V.V. gaat het geld gebruiken voor het verduurzamen van de vereniging.

Lees meer

Steuntje in de rug voor Zangschool Oosterhoutse Nachtegalen dankzij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Zangschool Oosterhoutse Nachtegalen! De zangschool is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De zangschool gaat het geld gebruiken om een inklapbaar podium aan te schaffen, zodat het koor niet afhankelijk is van een locatie.

Lees meer

VriendenLoterij steunt Carnavalsstichting De Knöllekes uit Boekel met 5.000 euro

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Carnavalsstichting De Knöllekes uit Boekel! De carnavalsvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken om de onveilige carnavalswagen te vernieuwen.

Lees meer

VriendenLoterij zet Richard uit Roosendaal in het zonnetje

Noord-Brabant

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor vrijwilliger Richard uit Roosendaal. Om hem te bedanken voor zijn trouwe inzet als vrijwilliger, deed de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Richard mag een luchtballonvaart maken.

Lees meer

Marie-Louise uit Sint-Michielsgestel sleept 32.000 euro in de wacht bij ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Noord-Brabant

Afgelopen zaterdag was in ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Marie-Louise uit Sint-Michielsgestel plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Marie-Louise speelde 32.000 euro bij elkaar.

Lees meer

VriendenLoterij steunt Drumfanfare Amantius uit ’s-Hertogenbosch met 5.000 euro

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Drumfanfare Amantius uit ’s-Hertogenbosch! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Drumfanfare Amantius gaat het geld gebruiken voor het opstarten van een orkest voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Lees meer

VriendenLoterij steunt vv De Valk uit Valkenswaard met 5.000 euro

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor vv De Valk uit Valkenswaard! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken voor het renoveren van het clubhuis.

Lees meer

Steuntje in de rug voor JVC Cuijk dankzij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging JVC Cuijk! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. JVC Cuijk gaat het geld gebruiken om de accommodatie te verduurzamen door onder andere de binnen- en buitenverlichting te vervangen door ledverlichting en een zonneboiler aan te schaffen.

Lees meer

Steuntje in de rug voor Ad uit Zevenbergen dankzij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ad uit Zevenbergen. Om Ad een steuntje in de rug te geven, deed Stichting SOVAK voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Ad krijgt een elektrische mountainbike, zodat hij ondanks zijn gezondheidsproblemen mee kan fietsen met het project Equipe Mont Ventoux.

Lees meer

Ingrid uit Klundert wint 16.000 euro in eerste aflevering ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Noord-Brabant

Afgelopen zaterdag was in de eerste aflevering van ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Ingrid uit Klundert plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Ingrid speelde in de eerste aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

Lees meer

Steuntje in de rug voor gezin uit Vught dankzij VriendenLoterij

Noord-Brabant

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 10-jarige Nina uit Vught. Om Nina en haar familie een steuntje in de rug te geven, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee krijgt de familie een welkom steuntje in de rug: ze krijgen een elektrische fiets, zodat zij er met het hele gezin op uit kunnen en langere afstanden kunnen fietsen.

Lees meer