Jennifer uit Winsum verrast met 1 miljoen euro van VriendenLoterij

Groningen Winaars

Een grote verrassing voor de 23-jarige Jennifer uit Winsum. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh reikte de cheque onlangs aan Jennifer uit.  

Lees meer

VriendenLoterij steunt Groninger Museum met 636.148 euro

Groningen

Goed nieuws voor het Groninger Museum! Het museum is meerjarig partner van de VriendenLoterij en ontvangt daarom, dankzij de deelnemers, een schenking van 636.148 euro. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2021 bijna 134 miljoen euro bijdragen aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. 

Lees meer

DRAFT - hier titel invullen

Groningen

hier lead (inleiding) invullen 

Lees meer

VriendenLoterij steunt Celeritas-Donar uit Groningen met 5.000 euro

Groningen

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor basketbalvereniging Celeritas-Donar uit Groningen! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De basketbalvereniging gaat het geld gebruiken om een verrijdbare basket aan te schaffen, zodat er toernooien kunnen worden georganiseerd voor de jongste jeugd.

Lees meer

VriendenLoterij steunt vv ZNC uit Zuidbroek met 5.000 euro

Groningen

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor vv ZNC uit Zuidbroek! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Vv ZNC gaat het geld onder andere gebruiken om energiebesparende maatregelen te treffen.

Lees meer

VriendenLoterij steunt FC Ter Apel ‘96 met 5.000 euro

Groningen

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor FC Ter Apel ‘96! De voetbalclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. FC Ter Apel '96 gaat het geld gebruiken om het sportpark te verduurzamen.

Lees meer

VriendenLoterij steunt VV Eenrum met 5.000 euro

Groningen

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor VV Eenrum! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. VV Eenrum gaat het geld gebruiken om het kunstgrasveld voor de jeugd te renoveren.

Lees meer

VriendenLoterij steunt vv TLC uit Leek met 5.000 euro

Groningen

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging TLC uit Leek! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken om het sportpark verder te verduurzamen door middel van het plaatsen van zonnepanelen.

Lees meer

Petra uit Eenrum wint 100.000 euro in VriendenLoterij Bingo

Groningen Winaars

Een grote verrassing voor Petra uit Eenrum. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Lees meer