Zuid-Holland archive

Carmen uit Mijnsheerenland wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Zuid-Holland Winaars

Een grote verrassing voor Carmen uit Mijnsheerenland. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Carmen werd in het Louwman Museum verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors.  

Lees meer

Dayen uit Wateringen wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Zuid-Holland Winaars

Een grote verrassing voor Dayen uit Wateringen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Dayen en haar partner Marcel werden onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors. 

Lees meer

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging R.K. Blauw-Zwart uit Wassenaar met 5.000 euro

Zuid-Holland Nieuwsberichten

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging R.K. Blauw-Zwart uit Wassenaar! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. R.K. Blauw-Zwart gaat de bijdrage gebruiken om de hogere energierekening te bekostigen.

Lees meer

Jacco uit Strijen wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Zuid-Holland Winaars

Een grote verrassing voor Jacco uit Strijen. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Jacco werd met de cheque verrast bij het Museum Boijmans van Beuningen door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman.

Lees meer

Niels uit Hazerswoude-Dorp wint 25.000eurobij de VriendenLoterij

Winaars Zuid-Holland

Een grote verrassing voor Niels uit Hazerswoude-Dorp. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Niels werd verrast in Stadion Feijenoord met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman.

Lees meer

Petra uit Rhoon sleept 8.000 euro in de wacht bij VriendenLoterij Miljonairs

Zuid-Holland

Petra uit Rhoon speelt 8.000 euro bij elkaar in het televisieprogramma VriendenLoterij Miljonairs. Zojuist was bij RTL 4 te zien hoe zij plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink en dit bedrag won.

Lees meer

Jolien uit Den Haag sleept 64.000 euro in de wacht bij VriendenLoterij Miljonairs

Zuid-Holland

Jolien uit Den Haag speelt maar liefst 64.000 euro bij elkaar in het televisieprogramma VriendenLoterij Miljonairs. Zojuist was bij RTL 4 te zien hoe zij plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink en het bedrag in de wacht sleept. Dit is de tweede keer dit seizoen dat een vrouw uit Den Haag 64.000 euro wint.

Lees meer

VriendenLoterij steunt Tennisvereniging United Service uit Hellevoetsluis met 5.000 euro

Zuid-Holland Nieuwsberichten

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Tennisvereniging United Service uit Hellevoetsluis! De tennisvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij.TV United Service heeft dit jaar twee padelbanen aangelegd en hebben een tractor en baanveegmachine nodig voor onderhoud. Daar willen zij deze bijdrage voor gebruiken.

Lees meer

Freddy uit Rotterdam wint 1 miljoen euro bij de VriendenLoterij

Zuid-Holland

Een grote verrassing voor Freddy uit Rotterdam. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. Freddy werd onlangs samen met zijn vrouw Yvonne verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman. De uitreiking vond plaats op het dak van Depot Boijmans Van Beuningen.

Lees meer

VriendenLoterij steunt korfbalvereniging Nikantes met 5.000 euro

Zuid-Holland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor korfbalvereniging Nikantes! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Korfbalvereniging Nikantes gaat het geld gebruiken om de verenging te verduurzamen.

Lees meer

Ivar uit Zoetermeer sleept 32.000 euro in de wacht bij VriendenLoterij Miljonairs

Zuid-Holland

Ivar uit Zoetermeer speelt maar liefst 32.000 euro bij elkaar in het televisieprogramma VriendenLoterij Miljonairs. Zojuist was bij RTL 4 te zien hoe hij plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink en het bedrag in de wacht sleept.

Lees meer

VriendenLoterij steunt S.V. Houtwijk met 5.000 euro

Zuid-Holland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor S.V. Houtwijk! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. S.V. Houtwijk gaat het geld gebruiken om de club te verduurzamen.

Lees meer

Lars uit Delft sleept 8.000 euro in de wacht bij VriendenLoterij Miljonairs

Zuid-Holland

Zojuist was in de tweede aflevering van VriendenLoterij Miljonairs bij RTL 4 te zien hoe Lars uit Delft plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Lars speelde in de tweede aflevering van dit seizoen 8.000 euro bij elkaar.

Lees meer

Dina uit Katwijk wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Zuid-Holland

Een grote verrassing voor Dina uit Katwijk. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Dirk, de man van Dina, werd onlangs door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh verrast met de cheque. 

Lees meer

Jytte uit Den Haag wint 64.000 euro in eerste aflevering VriendenLoterij Miljonairs

Zuid-Holland

Zojuist was in de eerste aflevering van ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Jytte uit Den Haag plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Jytte speelde in de eerste aflevering van dit seizoen 64.000 euro bij elkaar. 

Lees meer

Steuntje in de rug voor VCN uit Capelle aan den IJssel dankzij VriendenLoterij

Zuid-Holland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor VCN uit Capelle aan den IJssel! De volleybalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. VCN gaat het geld gebruiken om sporten toegankelijker te maken voor de jeugd uit de omgeving. 

Lees meer

Chantal uit Schiedam verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij

Zuid-Holland

Een grote verrassing voor Chantal uit Schiedam. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Chantal werd onlangs door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh verrast met de cheque. 

Lees meer

VriendenLoterij steunt EHC uit Den Haag met 5.000 euro

Zuid-Holland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht! De voetbalclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. ASWH gaat het geld gebruiken om de club te verduurzamen. 

Lees meer

VriendenLoterij steunt ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht met 5.000 euro

Zuid-Holland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht! De voetbalclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. ASWH gaat het geld gebruiken om de club te verduurzamen. 

Lees meer

VriendenLoterij steunt s.v. D.B.G.C. uit Oude-Tonge met 5.000 euro

Zuid-Holland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor s.v. D.B.G.C. uit Oude-Tonge! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. s.v. D.B.G.C. gaat het geld gebruiken om de kleedkamers te verbouwen en de kantine aan te pakken.  

Lees meer

sv Poortugaal stap dichter bij ‘groene’ club dankzij VriendenLoterij

Zuid-Holland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor sv Poortugaal! De sportvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. sv Poortugaal gaat het geld gebruiken om de vereniging te verduurzamen.

Lees meer

Bijna 9,5 miljoen euro van VriendenLoterij voor cultuur in Zuid-Holland

Zuid-Holland

Een zeer welkome financiële opsteker voor twaalf Zuid-Hollandse musea! Zij ontvangen ieder een schenking van de VriendenLoterij. De twaalf Zuid-Hollandse musea ontvangen samen in totaal bijna 9,5 miljoen euro. Het Mauritshuis en het Rijksmuseum van Oudheden ontvangen naast de jaarlijkse bijdrage een extra schenking van respectievelijk 1.480.000 en 1.076.000 euro voor een bijzonder cultureel project. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2021 bijna 134 miljoen euro bijdragen aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.    

Lees meer

Mural Museum Nederland wordt werkelijkheid dankzij VriendenLoterij-schenking van bijna 1,5 miljoen euro

Zuid-Holland

Wat een verrassing voor het Mauritshuis in Den Haag! Zojuist overhandigde Pernille La Lau tijdens de uitzending van Koffietijd een VriendenLoterij-cheque ter waarde van 1.480.000 euro aan Martine Gosselink van het Mauritshuis. Dankzij deze bijdrage kan het museum, dat dit jaar zijn 200-jarig bestaan viert, twintig murals door heel Nederland realiseren onder de noemer ‘Mural Museum Nederland’. Dit doet het museum samen met twintig andere musea, gemeenten, woningbouwcorporaties, buurtbewoners en streetartists.. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2021 met een bedrag van bijna 134 miljoen euro bijdragen aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.   

Lees meer

Rijksmuseum van Oudheden ontvangt ruim 1 miljoen euro van VriendenLoterij

Zuid-Holland

Fantastisch nieuws voor het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Gisteren werd Wim Weiland, directeur van het museum, op feestelijke wijze verrast met een cheque van ruim 1 miljoen euro van de VriendenLoterij. Dankzij deze bijdrage kan het museum het project ‘Onder Ons’ realiseren. Hierin deelt het museum de rijkscollectie met vijftien musea door het hele land, waarbij topstukken uit de Leidse collectie worden tentoongesteld in de regio waar deze vandaan komen. De nationale archeologische collectie wordt zo landelijk nog beter ontsloten. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2021 met een bedrag van bijna 134 miljoen euro bijdragen aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.   

Lees meer