Sandor uit Wormer wint 32.000 euro bij ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Vanavond was in ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Sandor uit Wormer plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Sandor speelde 32.000 euro bij elkaar.  

Sandor vertelt: “Ik vond het in het begin echt even spannend. Ik dacht dat ik het gehele spel zenuwachtig zou zijn, maar achteraf viel dat gelukkig mee. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat!” Sandor heeft al plannen met zijn prijzengeld: “Mijn vrouw en ik willen al heel lang een rondreis maken door Spanje. Nu kunnen we dit eindelijk doen!” 

De spannendste stoel van Nederland  
Tijdens ‘VriendenLoterij Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet. 

‘VriendenLoterij Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 4 april elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.  

sandoruitwormerwint32.000eurobijvriendenloterijmiljonairs.jpg
Sandor uit Wormer wint 32.000 euro bij VriendenLoterij Miljonairs Foto: Jurgen Jacob Lodder