Steuntje in de rug voor AKC Waterland uit Purmerend dankzij VriendenLoterij

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor AKC Waterland uit Purmerend! De vereniging voor hondenopvoeding en -sport is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. AKC Waterland gaat het geld gebruiken om een speelterrein voor puppy’s te realiseren. 

 

Willemijn van den Berg, voorzitter van AKC Waterland: “We willen met deze bijdrage een stuk van ons trainingsterrein afschermen en daarin een speelterrein voor puppy’s maken. Hier zijn een goede ondergrond, een deugdelijk hek en spelmaterialen voor nodig. Zo fijn dat we dit nu kunnen realiseren voor onze pups!”  

‘Clubs van de Week’ 
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl. 

Extra financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.  

akcwaterlandontvangtchequevan5.000eurovanvriendenloterij.jpg
AKC Waterland ontvangt cheque van 5.000 euro van VriendenLoterij Foto: bmfotografie