Marie-Louise uit Sint-Michielsgestel sleept 32.000 euro in de wacht bij ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Afgelopen zaterdag was in ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Marie-Louise uit Sint-Michielsgestel plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Marie-Louise speelde 32.000 euro bij elkaar.

Marie-Louise (41) vertelt: "Ik had gedroomd dat ik op de stoel tegenover Robert ten Brink terecht zou komen maar dat het daadwerkelijk zou gebeuren, had ik nooit verwacht! Ik was ontzettend zenuwachtig maar ik ben uiteindelijk heel blij met het resultaat." Marie-Louise weet wel raad met haar geldprijs: "We moeten het één en ander in huis verbouwen, dus de prijs komt heel goed van pas!"

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘VriendenLoterij Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

‘VriendenLoterij Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 16 oktober elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

marie-louiseuitsint-michielsgestelwint32.000eurobijvriendenloterijmiljonairs.jpg
Marie-Louise uit Sint-Michielsgestel wint 32.000 euro bij VriendenLoterij Miljonairs Foto: Jurgen Jacob Lodder