Ronald uit Lage Zwaluwe wint 100.000 euro bij VriendenLoterij Bingo

Een grote verrassing voor Ronald en zijn vrouw Linda uit Lage Zwaluwe. Ronald heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest reikte de cheque onlangs op gepaste afstand aan Linda uit.

Op de vraag of het koppel nog wensen heeft, antwoordt Linda: “Zat! Er moet nog wat aan de tuin gebeuren.” Als Linda de cheque uit de enveloppe schuift reageert zij compleet overdonderd: “Ik ben er stil van.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking in Lage Zwaluwe was 30 mei te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

ronaldenlindauitlagezwaluweverrastdoorvriendenloterij-ambassadeurdennisvandergeestmet100.000euro.jpg
Linda uit Lage Zwaluwe verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest met 100.000 euro Foto: Jurgen Jacob Lodder