Steuntje in de rug voor JVC Cuijk dankzij VriendenLoterij

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging JVC Cuijk! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. JVC Cuijk gaat het geld gebruiken om de accommodatie te verduurzamen door onder andere de binnen- en buitenverlichting te vervangen door ledverlichting en een zonneboiler aan te schaffen.

Jacques Arts, penningmeester van JVC Cuijk: “Onze voetbalvereniging bestaat dit jaar 90 jaar. Het verduurzamen van onze accommodatie is een speerpunt in dit jubileumjaar. Daarom willen we onder andere de binnen- en buitenverlichting vervangen door ledverlichting en een zonneboiler aanschaffen. Deze bijdrage is een welkom steuntje in de rug!"

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 
 

jvccuijkontvangtchequevan5.000eurovanvriendenloterij-2.jpg
JVC Cuijk ontvangt cheque van 5.000 euro van VriendenLoterij Foto: Tjarko Hazewinkel