Steuntje in de rug voor gezin uit Vught dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 10-jarige Nina uit Vught. Om Nina en haar familie een steuntje in de rug te geven, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee krijgt de familie een welkom steuntje in de rug: ze krijgen een elektrische fiets, zodat zij er met het hele gezin op uit kunnen en langere afstanden kunnen fietsen.

Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “Nina heeft het 1q44 deletie syndroom. Hierdoor heeft zij een ontwikkelingsachterstand in combinatie met epileptische aanvallen. Na tien jaar intensief voor Nina zorgen, verdient de familie wel wat ontspanning. Het gezin heeft een elektrische bakfiets waar Nina samen met haar zusje, broertje en de rolstoel in kan zitten. Deze elektrische bakfiets is helaas niet bij te houden met een normale fiets, waardoor het gezin geen langere fietstochten met elkaar kan maken. Een goede vriendin van de familie, Amanda, wist wat deze extra fiets voor het gezin zou betekenen en schakelde Stichting Zeldzame Ziekten Fonds in. We zijn blij dat we Nina en haar familie een elektrische fiets kunnen aanbieden, zodat zij mooie tripjes met elkaar kunnen gaan maken!”

Nina en ouders reageren blij verrast: “Geweldig! Met deze fiets kunnen we er wél met het hele gezin op uit.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds
 

dehartenwensvanninaenhaarfamilieuitvughtgaatinvervullingdankzijhetvriendenfonds.jpeg
De hartenwens van Nina en haar familie uit Vught gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij.